Algemene Voorwaarden

B2Bioplants is een geregistreerd merk van Green Up The City. De algemene voorwaarden van Green Up The City zijn van toepassing alsmede aanvullende algemene voorwaarden van B2Bioplants.

1) Toepasselijkheid

1.1 Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

1.2 Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.3 Door het doen van een bestelling op onze Online groothandel aanvaard je onze voorwaarden.

1.4 Op vrijwel alle artikelen van B2Bioplants rust auteursrechtelijke bescherming. Gehele of gedeeltelijke overname van digitaal beeldmateriaal is niet toegestaan, behoudens schriftelijke toestemming vooraf door Green Up The City.

1.5 Onze klantenservice is te bereiken per e-mail: admin@greenupthecity.com

2) Overeenkomst

2.1 Voordat de overeenkomst via groothandelskanalen van B2Bioplants, wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de Koper beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en zij op verzoek van de Koper zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.

2.2 Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronisch weg aan de Koper ter beschikking wordt gesteld op zodanige wijze dat deze door de Koper op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden langs de elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat zij op verzoek van de Koper langs elektronische weg of op andere wijze kosteloos zullen worden toegezonden.

3) Prijzen artikelen / verzendkosten

3.1 De vermelde prijzen gelden per stuk in Euro.

3.2 De vermelde prijzen gelden excl. BTW.

3.3 De verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

3.4 De BTW percentages verschillen per productgroep en land van levering: bijvoorbeeld planten 9% in Nederland, planten 6% in België, overige producten 21% in Nederland (Wettelijke BTW wijzigingen voorbehouden)

3.5 Green Up The City behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen op de site op elk gewenst moment. Geplaatste bestellingen worden altijd tegen de prijs geleverd conform de bevestiging.

3.6 De verzendkosten zijn ten alle tijde voor Koper met de op dat moment geldende tarieven van de desbetreffende vervoerder. 4) Leverlanden

4.1 Levering van planten geschiedt naar alle landen binnen de Europese Unie uitgezonderd gemarkeerde planten die niet langer dan 5 dagen onderweg kunnen zijn.

4.2 Levering is mogelijk van woensdag t/m zaterdag, uitgezonderd de Waddeneilanden en de in het EU land van levering geldende bezorgdagen van de desbetreffende vervoerder.

4.3 Voor levering op de Waddeneilanden en overige landen van de Europese Unie geldt een hoger tarief.

4.4 Bestellingen worden binnen 1 tot 12 dagen verzonden.

5) Levering

5.1 Levering vindt normaliter plaats op de geselecteerde bezorgdag tussen 09:00 en 18:00 uur.

5.2 Levering van verse planten geschiedt in veel van de gevallen op de gewenste leverdag. Het kan echter voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden bij het desbetreffende vervoersbedrijf, zoals bijv. verkeersdrukte, de planten later worden aangeboden. Dit is voor de planten over het algemeen geen probleem omdat we de planten zorgvuldig verpakken en versturen in daarvoor bedoelde plantverzend verpakkingen. Mocht je toch problemen ondervinden met de bezorging, laat dit dan direct na levering of op zijn laatst 1 dag na levering aan ons weten per mail: admin@greenuphtecity.com 

5.3 Levering op nationale feestdagen en de dag erna is niet mogelijk.

5.4 Overige artikelen worden binnen 2 t/m 12 dagen verzonden

5.5 Koper is altijd verantwoordelijk voor het doorgeven van een juist adres van de ontvanger. In het geval van onjuiste adresgegevens, ontbrekende ontvanger, verkeerde naam op de deur, postbus of afwijzing door de ontvanger waardoor de zending niet kan worden geleverd komt de aankoopprijs incl. verzendkosten ten laste van de Koper. Kosten die ontstaan door kwaliteitsverliezen als gevolg van vertraging van de levering door eventuele levering bij de buren of een beheerder komen ook ten laste van Koper.

5.6 Bestellingen worden maximaal 2 maal aangeboden. Indien de bestelling niet kan worden afgeleverd, komt de aankoopprijs incl. verzendkosten ten laste van de Koper. Kosten die ontstaan door kwaliteitsverliezen als gevolg van vertraging van de levering door eventuele levering bij de buren of een beheerder komen ook ten laste van de Koper.

5.7 Onze artikelen worden zorgvuldig verpakt. Mocht je niet tevreden zijn over de kwaliteit van uw bestelling, of beschadigde producten binnen de gestelde levertermijn geleverd krijgen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via admin@greenupthecity.com.

5.8 Tijdens speciale aanbiedingen en feestdagen kunnen er afwijkende leverdata gelden. Dit zal altijd duidelijk gecommuniceerd worden in de orderbevestiging.

6) Betaling

6.1 Leveringen geschieden uitsluitend na een betaling per creditcard of per online bankoverschrijving (Ideal/Bancontact) via onze online groothandelswebshop b2bioplants.com.

6.2 Leveringen aan bedrijven op factuur is ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met Green Up The City: admin@greenupthecity.com.

6.3 U krijgt automatisch na het betalen een bevestiging per mail. Deze bevestiging is tevens de factuur. Hierop staat ook de BTW vermeld.

7) Reclame

7.1 Wij doen ons uiterste best de beste kwaliteit op tijd te leveren. Mocht de levering niet aan de verwachting voldoen, neem dan binnen 2 werkdagen contact met ons op, bij voorkeur per mail: admin@greenupthecity.com

7.2 Planten zijn verse producten en daardoor is het mogelijk dat de plant afwijkt van de getoonde afbeelding. Aan dit verschil kunnen geen rechten ontleend worden.

8) Acties / kortingen

8.1 Alle acties en / of kortingen gelden uitsluitend per actie. Er zijn geen combinatiekortingen mogelijk.

9) Verpakking

9.1 De kartonnen pot waarin kamerplanten worden geleverd is afhankelijk van de waterbehoefte van de plant enkele dagen tot weken waterdicht. Mocht de pot niet geheel waterdicht blijken te zijn kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. We raden met klem aan de pot te onderzoeken op eventuele lekken. 

10) Minderjarigen

10.1 Green Up The City gaat alleen een overeenkomst aan met personen die meerderjarig zijn of met personen die uitdrukkelijk toestemming hebben van een meerderjarige.

11) Intellectueel eigendom

11.1 Alle afgebeelde dan wel geplaatste foto’s, illustraties, teksten, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn eigendom of in licentie bij Green Up The City en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is niet toegestaan voornoemde te vermenigvuldigen, te distribueren, door te sturen of (tegen vergoeding) ter beschikking te stellen aan derden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Green Up The City.

12) Annuleren

12.1 De besteller kan uiterlijk zijn bestelling 48 uur voor de gewenste leverdag schriftelijk (bijv. per brief, fax of e-mail) zonder opgave van reden annuleren.

13) Retourneren

13.1 Omdat wij te maken hebben met levende producten is het niet mogelijk deze retour te sturen. Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met de gezondheid van de plant neem dan contact met ons op.

B2Bioplants is is een geregistreerd merk van Green Up The City KvK 78749484.

VAT: NL003388746B02

Copyright

Op alle content van onze website rust auteursrechtelijk bescherming. Niets uit deze website mag gebruikt worden voor welke vorm van media dan ook zonder schriftelijke toestemming van Green Up The City. Op alle producten, beelden en teksten van B2Bioplants rust auteursrechtelijke bescherming