• Biologische kamerplant Peperomia Obtusifolia in terracotta pot | b2bioplants.com

  To Do - Planten

  Wij begrijpen dat het runnen van een bedrijf een flinke uitdaging kan zijn en dat het kopen en verzorgen van planten niet altijd bovenaan het 'To Do' lijstje staat. Het is ook best een gedoe en overweldigend, de juiste planten uitkiezen, maar met hulp en kennis van ons is het heel eenvoudig. Met het 'Green Up' abonnement maken we het je gemakkelijk en kun je met een gerust hart starten met het vergroenen van jouw werkomgeving.

 • Gezonde werkplek

  Of jouw werkplek een kantoor, conceptstore of koffietentje met terras is, juist in een werkomgeving zijn planten een must. Met planten om je heen ervaar je minder stress, ben je creatiever en kun je je beter concentreren. Ook zorgen planten voor een betere akoestiek, een betere luchtvochtigheid en sommige planten filteren zelfs schadelijke stoffen uit de lucht. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je team én je klanten.

 • 'Slow' working

  Wij streven ernaar dat de verzorging van planten niet als klus maar als 'rust' momentje wordt ervaren. Dat doen we door gemakkelijke planten te selecteren en ieder pakket te voorzien van tips en trucs hoe de planten het best verzorgd kunnen worden. Zo wordt plantverzorging een waardevol moment op de werkdag.

 • bio Muehlenbeckia in terracotta pot met schotel | biologische planten inkopen | b2bioplants.com

  Gemakkelijk bezorgd

  Het 'Green Up' abonnement is ontworpen voor jouw gemak. Je kunt heel eenvoudig een abonnement afsluiten door het gewenste abonnement in de winkelmand te plaatsen en af te rekenen, net als gewone producten. De planten worden met zorg en aandacht verpakt in speciale plant verzendverpakkingen en op de gewenste momenten bezorgd door de reguliere bezorgdiensten.

FAQ

We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Toch nog vragen? Stel ze gerust!

Hoe werkt het?

Naast een eenmalige aankoop kun je voor producten uit de 'Green Up' collectie ook kiezen voor een abonnement. Abonnementen worden automatisch verlengd volgens de door jou geselecteerde leveringsinterval en de planten worden na elke succesvolle verlenging automatisch door ons geleverd.

Als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een product met Green Up en bespaar, bezorging elke maand 10% korting hebt gekozen, zal het systeem elke maand automatisch het bedrag van je CREDITCARD afschrijven en ontvang je de planten elke maand op de gewenste locatie, zonder dat je zelf de bestelling hoeft te plaatsen!

Kan ik een abonnement pauzeren of opzeggen?

Ja, dat kan uiteraard. Je kunt een abonnement op elk gewenst moment pauzeren of opzeggen in het klantportaal. Het enige moment waarop het abonnement niet kan worden opgezegd, is als je een abonnement bent gestart waarvoor een bepaald aantal betalingen nodig is voordat je het kunt opzeggen.

Het klantenportaal is toegankelijk via de link die je hebt ontvangen in de e-mail toen je een eerste abonnementsbestelling in de winkel plaatste. Je hebt ook toegang tot jouw abonnementen in je account omgeving.

Hoe kan ik een afschrijving overslaan of opnieuw plannen?

In het klantportaal kun je de afschrijving overslaan of opnieuw plannen. Naast elke geplande bezorging staat de knop BETALING OVERSLAAN, waarmee je de kosten kunt overslaan. Je kunt de afschrijving opnieuw plannen door op de knop OPNIEUW PLANNEN naast de bezorgdatum te klikken.

Kan ik producten toevoegen aan mijn abonnement?

Ja, dat kan. In het klantportaal kun je producten toevoegen aan jouw abonnement. Klik eenvoudig op de knop BEWERKEN in de productkaart en bewerk, verwijder of voeg producten toe aan uw abonnement.

Wat gebeurt er als de betaling niet kan worden verwerkt?

Als het abonnement niet kan worden verlengd omdat een betaling niet kan worden verwerkt, ontvang je een e-mail met een link waarmee je jouw betaalmethode veilig kunt bijwerken.

Stijlvolle pot & plant combinatie | b2bioplants.com

Nog vragen?

Neem gerust contact op via hello@b2bioplants.com. We helpen je graag met vergroenen van binnen en buiten!