Passie voor bio.

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

biologisch skal gecertificeerde tuinplanten - b2bioplants.com

2020 • Green Up The City

Als hovenier ben ik in 2020 vanuit passie voor biologisch tuinieren gestart met Green Up The City. Een consumenten webshop in biologisch gekweekte tuinplanten met als doel biologisch stadstuinieren gemakkelijk te maken en steden duurzaam te vergroenen. Ons assortiment werd uitgebreid met bio kamerplanten, we ontwikkelden duurzame plantconcepten en participeerden in stadsvergroeningsprojecten.

Europa here we come

Gaandeweg bleek er meer vraag te zijn vanuit het bedrijfsleven naar bio planten en onze concepten en zijn we in zijn geheel overgestapt naar de zakelijke markt. Via online groothandels Orderchamp en Faire verkopen we ons eigen plantmerk RAW.plants en zijn we inmiddels specialist op het gebied van het verpakken en versturen van planten met behulp van reguliere bezorgdiensten naar landen binnen heel Europa.

raw.plants zijn verkrijgbaar bij inkoopcentrum Tica Trends & Trade Aalsmeer

Tica Aalsmeer

Sinds kort bieden we ons RAW.plants assortiment aan bij Tica 'Trends & Trade' in Aalsmeer. Perfect voor winkels met planten als bijproduct of voor bedrijven die de werkplek duurzaam willen vergroenen. Bij Tica Aalsmeer hanteren we geen minimale afname en kun je planten per stuk inkopen.

Tineke Leegwater - eigenaar van - Green Up The City - RAW.plants - b2bioplants.com

2024 • Online groothandel B2Bioplants

Onze Onlangs hebben we onze online bio plantengroothandel geopend. BIO kamer- en tuinplanten bestellen was nog niet eerder zo gemakkelijk.

b2bioplants.com is de enige planten groothandel met uitsluitend biologisch gecertificeerde {SKAL} planten in het assortiment.

biologisch gekweekte tuinplanten zijn veilig voor insecten en goed voor de biodiversiteit

Biodiversiteit

TUINPLANTEN

Door te kiezen voor biologisch gekweekte tuinplanten draag je bij aan een verbetering van de biodiversiteit. Bio planten zijn 100% gifvrij en daardoor 100% veilig voor insecten.

Sterke wortels

KAMERPLANTEN

Voor het biologisch kweken van kamerplanten wordt geen kunstmest gebruikt. De plant krijgt de tijd om een sterk wortelgestel te ontwikkelen en is daardoor sterker. De planten zijn 100% gifvrij gekweekt. Dat is niet alleen goed voor de plant, maar ook voor mens, milieu en dier.

werken in de kas - b2bioplants.com  - Sluistuinen - Green Up The City

Afspraak op locatie.

Wil je met ons jouw project of wensen bespreken op locatie? Dat kan! Onze werkplek bevindt zich op het groenste bedrijventerrein van Alkmaar, Sluistuinen. In de kas ervaar je wat werken in het groen met je doet en komen we tot de mooiste duurzame samenwerkingen en nieuwe plantconcepten. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom.

B2Bioplants is onderdeel van Green Up The City, dé schakel tussen biologische kwekerijen en het bedrijfsleven.

Oude Helderseweg 85b, 1817 BJ Alkmaar {Sluistuinen}
T+31 85 0041772 
hello@b2bioplants.com